Allyson Felix s'ha classificat per als Jocs Olímpics?

Taula de continguts:

Vídeo: Allyson Felix s'ha classificat per als Jocs Olímpics?

Vídeo: Sha'carri Richardson Winning 🥇 2024, Maig
Anonim

Allyson Felix s'ha classificat per als seus cinquè Jocs Olímpics, on s'apuntarà a convertir-se en l'atleta de pista i camp més condecorada de la història olímpica. Quanera Hayes i Wadeline Jonathas s'uniran a Felix en els 400 metres de Tòquio. …

Félix es va classificar per als Jocs Olímpics?

Felix es va classificar per a la final de 400 metres de divendres després de col·locarsegon a la seva semifinal aquesta setmana amb un temps de 49,89 segons. L'equip de relleus femení dels 400 metres dels Estats Units també va avançar a la ronda de medalles després de guanyar la seva sèrie dijous. Ella no va córrer a les eliminatòries, però Félix va ser seleccionat per córrer a la final de dissabte.

Allyson Felix va participar als Jocs Olímpics de 2021?

No és que en Fèlix hagi afegit una altra medalla olímpica. Però aquella va guanyar un segon bronze de carrera ara, el 2021, després de tot, malgrat tot. … Félix va córrer la cursa en 49,46 segons, el seu millor temps en sis anys, el seu millor temps després del part, i el més ràpid mai per a una dona de més de 35 anys.

Per a quins esdeveniments es va classificar Allyson Felix?

Felix és la primera dona a guanyar títols nacionals dels Estats Units en els 100 metres, 200 metres i 400 metres en la seva carrera També és la segona dona nord-americana, després de Chandra Cheeseborough, per classificar-se per als Jocs Olímpics (en col·locar-se entre els tres primers) en els 100 metres, 200 metres i 400 metres durant la seva carrera.