Taula de continguts:

Vídeo: Com s'escullen els equips de comodins per al brier?

Vídeo: Избавьтесь от негативных энергий Музыка - Энергетическая чистка дома и психики 2024, Maig
Anonim

Els equips de Wild Card es van determinar en funció de la seva posició al sistema de classificació d'equips canadenc 2019-20, i es van decidir oficialment el cap de setmana quan Suzanne Birt va capturar el seu 12è Prince Edward Campionat de l'illa femení.

Com es seleccionen els equips de comodins al curling?

Els

Els llocs de comodí als dos campionats nacionals es van determinar per la posició al sistema de classificació d'equips canadenc. … La guanyadora representarà Canadà al campionat mundial de curling femení del 19 al 28 de març a Schaffhausen, Suïssa.

Com es van triar els equips de comodins per als Scotties?

Selecció de comodins

Aquests equips es van classificar directament i no van participar en un joc de joc. Per a la selecció, els equips han de tenir 3 de 4 jugadors que tornen de la temporada anterior.

Qui són els comodins del Brier?

Curling Canadà també va confirmar Mike McEwen de Manitoba, Kevin Koe d'Alberta i Glenn Howard d'Ontario com les entrades de comodí per al Tim Hortons Brier del 5 al 14 de març.

Qui és Wild Card 1 Brier?

Kevin Koe, comodí 1, se sent preparat per a Brier "estrany", guanya el primer joc | Calgary Sun.