Taula de continguts:

Vídeo: Les sirenes estan als playoffs?

Vídeo: Sky Full of Stars (Taron Egerton) | Sing 2 | TUNE 2024, Maig
Anonim

És oficial: amb la victòria per 4-1 sobre els Vancouver Whitecaps al Lumen Field dissabte a la nit, els Seattle Sounders han aconseguit un lloc als Playoffs de la Copa MLS Audi per 13a temporada consecutiva. "Crec que és un èxit increïble", va dir el davanter Will Bruin després del partit.

On estan classificats els Sounders?

El darrer rànquing MLS Power Ranking de MLSsoccer.com i ESPN.com classifica els Seattle Sounders com l'equip número 2 del consens a la lliga durant la setmana 24.

Quin equip de la MLS no s'ha perdut mai els playoffs?

Major League Soccer (MLS) amb Audi USA.

Seattle Sounders FC no s'ha perdut mai els playoffs de la Copa MLS Audi des que va entrar a la lliga.

Drew Carey és el propietari dels Sounders?

Carey, que es va presentar al panell després d'actuar amb un vestit de llama, va informar al jutge Ken Jeong en poca estona que " és propietari d'una part de l'equip de futbol dels Seattle Sounders - que Per cert, recentment va guanyar el campionat de la MLS. "

Drew Carey encara és propietari dels Seattle Sounders?

Tal com va revelar Carey un cop va ser desemmascarat, la pista de Seattle va ser un gest d'ullet a la seva participació en el Seattle Sounders FC, fins i tot va donar un crit al club per guanyar la MLS Cup 2019. "Estic a Seattle tot el temps perquè sóc propietari d'una part de l'equip de futbol Seattle Sounders", va dir.