Taula de continguts:

Vídeo: Què són els playoffs del campionat?

Vídeo: #LEC Summer 2020 Playoffs Tease 2024, Maig
Anonim

Els play-offs del Campionat de la Lliga de futbol anglesa són una sèrie de partits de play-off disputats pels equips de futbol de l'associació que acaben del tercer al sisè a la taula del campionat de l'EFL i formen part dels play-offs de la Lliga de futbol anglesa.

Qui és ascendit del campionat?

Els dos primers equips del Campionat EFL 2020-21, Norwich City i Watford, van aconseguir l'ascens automàtic a la Premier League, mentre que els clubs van quedar del tercer al sisè a la taula va participar als play-offs de la Lliga de futbol anglesa del 2021.

Per què hi ha playoffs al campionat?

La final del play-off del campionat és considerada com el partit de futbol individual més valuós del món com a resultat de l'augment dels ingressos per al club guanyador dels acords de patrocini i mitjans. Durant els tres primers anys, la final del play-off va tenir lloc a dos anades, jugades als terrenys dels dos bàndols.

Els playoffs són el mateix que les finals?

Els playoffs, play-offs, postemporada i/o finals d'una lliga esportiva són una competició jugada després de la temporada regular pels millors competidors per determinar el campió de la lliga o un reconeixement semblant.

Com funciona el play-off del campionat?

Cada conjunt de play-off inclou els quatre equips que acaben directament per sota dels llocs d'ascens automàtic. Aquests equips es reuneixen en una sèrie de partits de play-off per determinar l'equip final que ascendirà. … El guanyador d'una semifinal es decideix per la puntuació total de l'empat després dels dos partits.