Taula de continguts:

Vídeo: Barkley ha guanyat la seva aposta avui?

Vídeo: Kobe Fan Reacts to DETAILED MICHAEL JORDAN ANALYSIS: USING NEW DATA TO GAUGE HIS IMPACT |【日本語字幕】 2024, Octubre
Anonim

La llegenda d'Auburn va apostar per ell mateix 100.000 dòlars per acabarentre els 70 primers del campionat del segle americà, va dir Barkley a Stan Verrett d'ESPN a SportsCenter divendres. L'any passat, va acabar penúltim.

Ha guanyat Charles Barkley la seva aposta avui?

El

El membre del Saló de la Fama de l'NBA Charles Barkley va acabar al 76è lloc al torneig de golf de celebritats del American Century Championship a Edgewood Tahoe diumenge, que li va costar 100.000 dòlars i només es va perdre el possibilitat de guanyar 500.000 dòlars. Vinny Del Negro va vèncer a John Smoltz al primer forat del quart playoff de la història de l'ACC.

Qui va guanyar el Lake Tahoe Celebrity golf Tournament 2021?

2021 Resultats finals del campionat del segle americà: pagament del premi i classificació. La classificació final de l'American Century Championship 2021 està encapçalada pel guanyador Vinny del Negro, amb l'antiga estrella de l'NBA guanyant el títol a l'Edgewood Tahoe Golf Club al torneig de golf de celebritats de 54 forats propietat de la NBC..

Qui ha guanyat avui el golf de celebritats?

Del Negro va vèncer diumenge a John Smoltz en un playoff de mort sobtada al torneig de golf de celebritats del American Century Championship a Edgewood Tahoe. Va ser el quart playoff en la història de l'ACC. Del Negro, un antic jugador, locutor i executiu dels Suns, va guanyar 125.000 dòlars per la seva victòria. Ni tan sols m'importa això.

Barkley va acabar entre els 70 primers?

Llistat amb probabilitats de 8 a 1 per acabar entre els 70 primers al torneig del campionat del segle nord-americà, Charles Barkley va apostar 100.000 dòlars per si mateix per aconseguir el tall. … Aneu-hi, ho va fer, però Barkley va acabar empatat al lloc 76, perdent la seva aposta.