Taula de continguts:

Vídeo: On viuen els deegans?

Vídeo: 🍋 ALLÀ ON VIUEN ELS MONSTRES - Contes Infantils - Contacontes Gisela Llimona 2024, Juliol
Anonim

Brian Deegan és un pilot i pilot de carreres de motocròs d'estil lliure professional nord-americà que és membre fundador de Metal Mulisha. Deegan va ser el primer a fer un backflip 360 giratori en competició, però encara va perdre la competició davant Travis Pastrana; va anomenar el truc "Mulisha Twist".

A NC viuen els deegans?

Completada el 2018, la casa de Morganton, NC, aporta un ambient californian diferent a les Carolinas. Amb vistes al llac James, la casa compta amb grans finestres a la part posterior per mostrar les magnífiques vistes. Situat en 5 hectàrees amb més de 800 peus de façana a la platja, la residència de 699 peus quadrats té cinc habitacions i 4,5 banys.

Qui és la dona de Brian Deegan?

Està casat amb Marissa Deegan des del 2003. Junts, tenen tres fills: Hailie Deegan, que actualment competeix a temps complet a la NASCAR Truck Series; Haiden; i Hudson, que competeix en motocròs juvenil.

Quants anys té Dangerboy Deegan?

Amb només 14 anys, Haiden Deegan, també conegut com "Danger Boy", és un gran problema en l'escena de les carreres amateurs per dos motius.

Quin és el sou mitjà d'un pilot de motocròs?

Tot i que el salari mitjà anual és de $85, 000 per als corredors de motocròs, molts corredors troben que poden guanyar molts més diners amb avals, curses per equips i altres activitats promocionals. Els corredors també guanyen bonificacions agregades de 100.000 $ pel primer lloc d'una cursa.