Taula de continguts:

Vídeo: Qui va guanyar l'or en tir de punter?

Vídeo: ПЯТЬ ЖУТКИХ ЧАСОВ В ДОМЕ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ (УРЕЗАННОЕ ВИДЕО) 2024, Maig
Anonim

Vitalina Batsarashkina va guanyar l'or a la competició femenina de pistoles d'aire de 10 metres de tir per al Comitè Olímpic Rus. Tot i això, malgrat aquest assoliment, els homes d'Internet van sentir la necessitat de explicar-li com agafar una pistola.

Qui va guanyar la medalla d'or en rifle?

Shooter Avani Lekhara s'ha convertit en la primera dona índia a guanyar una medalla d'or als Jocs Paralímpics de Tòquio. Va encapçalar el podi a la prova SH1 de carabina d'aire comprimit de 10 m femení R-2.

Qui va batre el rècord de Carl Lewis?

Allyson Felix , relleu femení de 4x400 mLa victòria va trencar l'empat entre Felix i Carl Lewis (10) amb la majoria de medalles per part d'un atleta nord-americà d'atletisme. I abans del relleu, el mític Lewis ja felicitava a Félix per la seva increïble carrera, que es remunta als Jocs Olímpics d'estiu de 2004 a Atenes, Grècia.

Qui és reconeguda com la noia d'or dels esports?

La dominació d'Usha als Jocs Asiàtics de 1986 celebrats a Seül romandrà gravada a la història de l'atletisme asiàtic. Fidel al seu sobrenom, "Golden Girl", Usha va guanyar quatre medalles d'or i una de plata a les proves d'atletisme.

Qui és el medallista d'or olímpic a l'Índia?

Actualització: Neeraj Chopra va guanyar el primer or de l'Índia amb un sorprenent llançament de 87,58 metres. Neeraj Chopra és una gran esperança per a l'Índia, ja que és capaç d'aconseguir una medalla als Jocs Olímpics. El seu partit per la medalla serà el 7 d'agost de 2021.