Taula de continguts:

Vídeo: Quan es van inventar els obstacles?

Vídeo: The puzzle of motivation | Dan Pink 2024, Maig
Anonim

El primer corredor d'obstacles a completar el curs és el guanyador. L'obstacle probablement es va originar a Anglaterra a principis del segle XIX, on aquestes curses es van celebrar a l'Eton College cap a l'any 1837. En aquells dies, els corredors d'obstacles només corrien i s altaven per sobre de cada obstacle al seu torn, aterrant en tots dos. peus i comprovant el seu moviment cap endavant.

Quan es van utilitzar per primera vegada els obstacles als Jocs Olímpics?

Les tanques d'esprint als Jocs Olímpics d'estiu s'han disputat en diverses distàncies a l'esdeveniment multiesportiu. El 110 metres tanques masculí està present al programa d'atletisme olímpic des de la primera edició a 1896 També es va celebrar breument un 200 metres tanques masculí, de 1900 a 1904.

Qui va inventar la cursa d'obstacles?

Les

Les curses d'obstacles es van popularitzar per primera vegada a mitjans del segle XIX a Anglaterra. El 1830, el primer esdeveniment conegut de 100 iardes va tenir lloc sobre barreres de fusta pesades. L'origen de les curses de 400 m tanques es troba a Oxford cap al 1860.

Quan es va inventar la paraula obstacle?

obstacle (n.)

El sentit de "barrera per s altar en una cursa" és per 1822 (la cursa d'obstacles també és de 1822); obstacles com a tipus de cursa (originalment cursa de cavalls) amb obstacles com a obstacles està atestat el 1836. El sentit figurat de "obstacle" és 1924. obstacle (v.) 1590s, "construir com un obstacle", de hurdle (n.).

De què estaven fets els primers obstacles?

Els obstacles tradicionals es van fer a partir de battle, però els dissenys moderns d'esgrima solen ser de metall. S'utilitzen per a la manipulació del bestiar, com a tanca decorativa, per a la cursa d'obstacles i en la prova de pista i camp d'obstacles i Shuttle Hurdle Relay.