Taula de continguts:

Vídeo: Quan es van introduir els obstacles per primera vegada?

Vídeo: Котенка просто оставили на обочине. Котенок по имени Роки 2024, Maig
Anonim

Hurdling probablement es va originar a Anglaterra a principis del segle XIX, on aquestes curses es van celebrar a l'Eton College cap a l'any 1837. En aquells dies, els corredors d'obstacles només corrien i s altaven per sobre de cada obstacle en girar, aterrar amb els dos peus i comprovar el seu moviment cap endavant.

Quan es van introduir els obstacles per primera vegada als Jocs Olímpics?

El 110 metres tanques masculí ha estat present al programa d'atletisme olímpic des de la primera edició a 1896 També es va celebrar breument un 200 metres tanques masculí, de 1900 a 1904. La primera prova de tanques de velocitat femenina es va afegir al programa dels Jocs Olímpics de 1932 en forma de 80 metres tanques.

Qui va inventar la cursa d'obstacles?

Les

Les curses d'obstacles es van popularitzar per primera vegada a mitjans del segle XIX a Anglaterra. El 1830, el primer esdeveniment conegut de 100 iardes va tenir lloc sobre barreres de fusta pesades. L'origen de les curses de 400 m tanques es troba a Oxford cap al 1860.

Quants obstacles pots tombar?

Una cursa coberta de 60 metres es fa amb 5 obstacles. De vegades, una cursa més curta pot tenir només 4 obstacles.

Quins són els dos tipus de curses d'obstacles?

Tradicionalment, hi ha dos tipus de curses d'obstacles: l'obstacle alt de 120 iardes (110 metres) i l'obstacle intermedi de 440 iardes (403 metres). Els obstacles són de 42 polzades (1,06 metres) d'alçada a l'esdeveniment de 120 iardes i 36 polzades (. 91 metres) d'alçada a l'esdeveniment de 440 iardes.