Taula de continguts:

Vídeo: Què vol dir els overs i unders a betway?

Vídeo: Беслан. Помни / Beslan. Remember (english & español subs) 2024, Maig
Anonim

Més de/menys de 0,5 gols és un mercat d'apostes en què els apostadors aposten pel nombre total de gols (ambdós equips) marcats en un partit Les apostes per a més/menys de 0,5 gols cobreixen 90 minuts més temps addicional, però no temps extra. … Per exemple, si apostes per més de 2,5 gols, cal que hi hagi 3 o més gols al partit perquè guanyis.

Quin és el significat de menys d'1,5 a betway?

Ambdues parts amb menys d'1,5 gols MarketExplained Això vol dir que estàs aposta per menys de gols marcats a CADA meitat d'un partit Com funciona Si el marcador de la primera part és 1- 0=gol marcat a la mitja part i el marcador final acaba 2-0=gol marcat a la mitja part Guanya la teva aposta.

Què és el sobre i el baix a betway?

Què és l'aposta per sobre/per sota? Les cases d'apostes ofereixen apostes per sobre/menys en una varietat d'esports diferents. A diferència de les apostes per guanyar/empat/guanyar, més/menys es refereix a el nombre de vegades que passarà alguna cosa o el temps que triga a passar alguna cosa en un partit determinat en lloc del resultat final

Què significa menys d'1,75 gols?

Menys d'1,75 és a MITJA PÈRDUA . Més de 1,75 és una MITJA GUANYA.

Què vol dir menys de 2,5 gols?

Menys de 2,5 gols és una aposta popular de futbol que, literalment, vol dir que estàs apostant perquè hi hagi menys de 2,5 gols en un partit de futbol. Això vol dir que guanyaríeu aquesta aposta de menys de 2,5 gols si el partit pel qual havíeu apostat no produís cap gol, un gol o dos gols.