Taula de continguts:

Vídeo: Per què emma coburn dq?

Vídeo: Программа Pro Runner Эммы Коберн перед пробежкой 2024, Maig
Anonim

Aleshores, per què la van desqualificar? En realitat, Coburn va ser desqualificada per trepitjar la barana que recorre l'interior de la pista quan va caure a l'última volta. Els atletes no poden sortir dels límits de la pista durant la cursa, per això Emma va rebre el DQ.

Què li va passar als Jocs Olímpics de Tòquio d'Emma Coburn?

TOKIO, Japó - Després que l'olímpica Emma Coburn fos desqualificada quan va caure durant la final de carrera d'obstacles, una cursa a la qual va ser afavorida per medalla, l'atleta de Colorado va dir que era "terrible " i va qualificar la cursa de "un fracàs total ".

Qui va guanyar la cursa d'obstacles femenina als Jocs Olímpics?

Després de superar la nord-americana Courtney Frerichs a l'esquena de l'última volta, Peruth Chemutai d'Uganda va guanyar la cursa d'obstacles femenina de 3.000 metres a les 9:01.45 el 4 d'agost a Tòquio, un rècord nacional. La medalla de Chemutai és la primera medalla olímpica de qualsevol tipus en qualsevol esport per a una dona ugandesa.

Per què en diuen una carrera d'obstacles?

La carrera d'obstacles té els seus orígens en un esdeveniment equí a l'Irlanda del segle XVIII, ja que els corredors córrer de ciutat en ciutat utilitzant els campanars de les esglésies -en aquell moment el punt més visible de cada ciutat- com a sortida i punts finals (d'aquí el nom de carrera d'obstacles).

Quina prova de pista es considera la més prestigiosa dels Jocs Olímpics?

Els 1600 metres (també conegut com la milla i la cursa germana dels 1500 m) és l'esdeveniment de pista de mitja distància principal i un dels esdeveniments olímpics més prestigiosos.