Logo ca.boatexistence.com

Què vol dir carregar algú?

Taula de continguts:

Què vol dir carregar algú?
Què vol dir carregar algú?

Vídeo: Què vol dir carregar algú?

Vídeo: Què vol dir carregar algú?
Vídeo: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, Juliol
Anonim

: fer que (algú) agafi o porti quelcom pesat o accepti o li faci front alguna cosa difícil: posar una càrrega pesada sobre(algú). substantiu. càrrega | / ˈbər-dᵊn /

Què vol dir quan algú és una càrrega?

Si descrius un problema o una responsabilitat com una càrrega, vols dir que causa a algú moltes dificultats, preocupacions o treball dur.

La càrrega és dolenta?

Definit com una cosa que portes o suportes amb molta dificultat quan s'utilitza com a substantiu, i com l'acte d'agreujar, sobrecarregar o oprimir quan s'utilitza com a verb, és una paraula amb a negatiu càrrec.

Quin és un exemple de càrrega?

La definició de càrrega és quelcom portat, una preocupació o tristesa, o una responsabilitat. La càrrega en un vaixell és un exemple de càrrega. La tristesa de la mal altia de la teva mare és un exemple de càrrega. Un exemple de càrrega són els deures que comporta ser un nou pare.

Què és la càrrega emocional?

La càrrega emocional pot ser causada per l'estrès a causa de dificultats econòmiques, problemes mèdics, traumes infantils, així com esdeveniments que poden haver ocorregut en l'edat adulta, pèrdua d'un ésser estimat o depressió estacional.

Recomanat: