Logo ca.boatexistence.com

Què significa la paraula eleuteri?

Taula de continguts:

Què significa la paraula eleuteri?
Què significa la paraula eleuteri?

Vídeo: Què significa la paraula eleuteri?

Vídeo: Què significa la paraula eleuteri?
Vídeo: Versión Completa. ¿Para qué sirve la ética? Adela Cortina, filósofa 2024, Maig
Anonim

Adjectiu. Eleuteri (comparatiu més eleuteri, superlatiu més eleuteri) Relatiu a Eleutheria, la personificació de la llibertat, o Zeus Eleutheria, el protector de la llibertat.

Quina és la definició grega de llibertat?

Llibertat o llibertat (eleutheria) a l'antiga Grècia denotava l'estatus de l'home i la dona lliures en oposició al de l'esclau… A més, el grec (sobretot atenès) El concepte de llibertat implicava la igu altat de drets polítics i la llibertat de participació política masculina en l'esfera pública.

Què significa Eleftheria en grec?

el(ef)-theria. Origen: grec. Popularitat: 19631. Significat: llibertat.

Quin significat té eleuteromania?

Eleuteromania, o eleuterofília és " una mania o zel frenètic per la llibertat" Alguns usos del terme fan semblar que es podria utilitzar en un context mèdic amb un toc de un trastorn irracional, com la definició de John G Robertson que el descrivia com un zel boig o un desig irresistible de llibertat.

Què vol dir Nefelibata?

Disseny únic de text de definició d'una paraula - Nefelibata - Una persona creativa que viu als núvols de la seva pròpia imaginació o dels seus somnis. Una persona excèntrica i poc ortodoxa que no compleix les regles de la societat, la literatura o l'art.

Recomanat: