Taula de continguts:

Vídeo: Allyson Felix es retirarà?

Vídeo: La olimpista Allyson Felix anuncia su retiro 2024, Maig
Anonim

Tingues en compte que Felix no ha anunciat la seva retirada de l'esport. Els campionats del món d'atletisme es celebraran per primera vegada als Estats Units l'estiu vinent a Eugene, Oregon.

Allyson Felix va participar als Jocs Olímpics de 2021?

No és que en Fèlix hagi afegit una altra medalla olímpica. Però aquella va guanyar un segon bronze de carrera ara, el 2021, després de tot, malgrat tot. … Félix va córrer la cursa en 49,46 segons, el seu millor temps en sis anys, el seu millor temps després del part, i el més ràpid mai per a una dona de més de 35 anys.

Quins esdeveniments corre Allyson Felix als Jocs Olímpics de 2021?

Està previst que Felix competirà almenys en els 400 metres llisos

• Primera ronda de400 metres (dilluns, agost …
  • 400 metres semifinals (dimecres, agost …
  • Final de 400 metres (divendres, agost …
  • relé 4x400.

Quant val Allyson Felix?

Quin és el valor net d'Allyson Felix? S'estima que el patrimoni net de Felix és de $4,5 milions.

Allyson Felix segueix fent pista?

Aquesta 11a medalla olímpica va trencar l'empat de Félix amb Carl Lewis i la va establir oficialment com l'atleta d'atletisme nord-americana més condecorada de la història olímpica. Ha dit que té intenció de retirar-se abans dels Jocs Olímpics de París del 2024.