Taula de continguts:

Vídeo: Allyson Felix va guanyar l'or?

Vídeo: 🔴 LIVE: BARÇA - JUVENTUS | GAMPER TROPHY ⚽ 2024, Maig
Anonim

Allyson Michelle Felix OLY és una atleta d'atletisme nord-americana. Del 2003 al 2013, Félix es va especialitzar en els 200 metres sprint i va passar gradualment als 400 metres més tard en la seva carrera. El seu repertori de curses també abasta els relleus de 100 metres, 4 x 100 metres i relleus de 4 x 400 metres.

Quants Jocs Olímpics ha guanyat Allyson Felix?

En total, Felix ha aconseguit 11 medalles olímpiques (set d'or, tres de plata i un de bronze) des que va fer el seu debut olímpic als Jocs Olímpics d'estiu de 2004 a Atenes. Allà, va guanyar la segona medalla a la cursa de 200 metres.

Allyson Felix va guanyar l'or en 400 m?

La medalla d'or va empènyer el total de la carrera de Félix a 11 una nit després que el seu notable bronze en els 400 metres l'hagués fet pujar a 10, fet que la va convertir en la atleta olímpica més condecorada en pista femenina. i l'historial del camp.

Félix va aconseguir 11 medalles?

La

11a medalla de Felix la va convertir en l'atleta d'atletisme nord-americana més condecorada de la història olímpica, superant a Carl Lewis.

Allyson Felix és la persona més ràpida del món?

Es va emportar la medalla de bronze a la final femenina de 400 metres, amb un temps de 49.46. És el més ràpid que ha realitzat l'esdeveniment en sis anys i des que va tenir la seva filla Camryn, de 2 anys. El tercer lloc li va donar a Felix un total de 10 medalles olímpiques (sis d'or, tres de plata i un de bronze), la màxima que ha guanyat una dona en pista. i camp.